Alt det du skal vide

Når du har fået af vide, at du skal på PLan Hylkedam

På PLan Hylkedam får du de kæmpe oplevelser, som du vil snakke om og tænke tilbage på i mange år fremover. Du forstår slet ikke at det er muligt, men på én uge får du oplevelser for livet.

På PLan Hylkedam spicer vi dit spejderarbejde up. Du vil finde ud af, hvor meget du kan og hvor vildt det er når dine grænser bliver testet.

På PLan Hylkedam vil du få nye venner, som du kommer rigtig tæt ind på – mange har faktisk fået venner for livet af at være på kursus sammen i efterårsferien.

På PLan hylkedam bliver alle deltagere inddelt i patrujler på 5 spejdere. I får tilknyttet vejledere, som vil heppe på jer igennem hele ugen. I kommer til at arbejde sammen om alt fra aftenmaden til de vilde event, i løbet af uden. Sammen vil I finde ud af, hvad ord som medbestemmelse, ledelse og værdier egentlig betyde 

Hvad er PLan?

 • Den bedste måde at bruge efterårsferien på.

PLan er et kursus for unge spejdere i Det Danske Spejderkorps. Det er et kursus for dig der er interesseret i at lære en masse nyt samtidig med at du møder nye spejdervenner fra hele landet. Der findes 4 forskellige Plankurser, der er inddelt efter alder. PLan 2 er for spejdere i alderen 13-15 år. Der er fokus på friluftsliv, adventurespejd, værdier, venskaber og store oplevelser. Du behøver ikke at have været på PLan før, for at kunne tilmelde dig.

Det du skal gøre for at komme på PLan Hylkedam er:

 • Snup et eksemplar af MOVE
 • Find Hylkedams kursusoplæg (Det er nemt at finde. Det er den som overstråler alle de andre)
 • Smag lidt på, hvor fedt det lyder.
 • Find din Trops- eller gruppeleder og forlang at komme afsted
 • Inden du ved af det står du midt i 7 dages mindblowning kursus

Hvad sker der så når du ved at du skal på PLan Hylkedam?

 • Du skal tage en varm kop kakao, sæt dig tilbage og gør klar til en grundig læsning af dit deltagerbrev
 • Så skal du fortælle din mor, at du elsker hende og sige, at du nok skal skrive hver dag under kurset #lies #sorrynotsorry
 • Mens du venter på ugen, skal du melde dig ind i den superhemmelige og lukkede gruppe.. “Hvilken gruppe?” spørger du. Sjovt du siger det…

  Når du kommer på deltagerlisten, så inviterer vi dig til dette års kursus gruppe, så husk lige at klikke JA TAK til den invite ikk?

 

Dine forældre kan følge med i hvad vi laver under ugen her: https://www.facebook.com/PLanHylkedam/