Alt det du skal vide

Når du har fået af vide, at du skal på PLan Hylkedam

På PLan Hylkedam får du kæmpe oplevelser, som du vil snakke om og tænke tilbage på i mange år fremover. Du forstår slet ikke, at det er muligt, men på én uge får du oplevelser for livet.

Vi spicer dit spejderarbejde op. Du vil finde ud af, hvor meget du kan, og hvor vildt det er, når dine grænser bliver testet. På PLan Hylkedam vil du få nye venner, som du kommer rigtig tæt ind på – mange har faktisk fået venner for livet af at være på kursus sammen i efterårsferien.

Vi inddeler alle deltagere i patrujler, som får tilknyttet vejledere, der vil heppe på jer igennem hele ugen. I kommer til at arbejde sammen om alt fra aftensmaden til de vilde events i løbet af ugen. Sammen vil I finde ud af, hvad ord som medbestemmelse, ledelse og værdier egentlig betyder.

Hvad er PLan?

Kort sagt den bedste måde at bruge efterårsferien på!

PLan er et kursus for unge spejdere i Det Danske Spejderkorps. Det er et kursus for dig, der er interesseret i at lære en masse nyt samtidig med, at du møder nye spejdervenner fra hele landet. Der findes 4 forskellige PLankurser, der er inddelt efter alder.  Der er fokus på friluftsliv, adventurespejd, værdier, venskaber og store oplevelser. Du behøver ikke at have været på PLan før, for at kunne tilmelde dig.

Det du skal gøre for at komme på PLan Hylkedam er:

  • Tjekke DDS’s kursusannoncer ud (på dds.dk eller i magasinerne).
  • Find Hylkedams kursusoplæg (psst… det er nemt at finde, det er den, som overstråler alle de andre – du kan også se den her).
  • Smag lidt på, hvor fedt det lyder.
  • Find din trops- eller gruppeleder, og forlang at komme afsted.
  • Inden du ved af det, står du midt i 7 dages mindblowing kursus.

Hvad sker der så, når du ved, at du skal på PLan Hylkedam?

  • Du skal tage en kop varm kakao, sæt dig tilbage og gør klar til en grundig læsning af dit deltagerbrev
  • Så skal du fortælle din mor, at du elsker hende og sige, at du nok skal skrive hver dag under kurset #lies #sorrynotsorry
  • Mens du venter på ugen, skal du melde dig ind i den superhemmelige og lukkede gruppe.. “Hvilken gruppe?” spørger du. Sjovt du siger det…

    Når du kommer på deltagerlisten, så inviterer vi dig til dette års kursus gruppe, så husk lige at klikke JA TAK til den invite, ik’?

 

Dine forældre kan følge med i, hvad vi laver under ugen på vores Facebook og Instagram.